Doar usa te desparte de tot ce ai nevoie. Livrari pe baza de PIN la usa ta, fara interactiune si fara contact cu noul nostru serviciu.

Profile BEGTON

1-24 of 24

Profilul suprafață - BEGTON. Profil mic cu aplicabilitate universala, pentru benzi cu LED-uri de 8mm latime. Dimensiunile mici ale profilului  (14,4mm x 6.6 mm) și forma simpla extinde foarte mult domeniul de  utilizare. EGTON  LED se pot utiliza in mobilier, dar și în dezvoltarea arhitecturală, ca piese iluminare la podea , iluminare scari sau  între plăcile de  la bai, etc. Profilul nu are nevoie de suporti de fixare pentru aplicare  pot fi montate cu șuruburi, bandă dubluadeziva sau adezivi de montaj. Clienți pot alege din profile de diferite culori si dintre mai multe tipuri de capace - mat ,alb sau transparent, precum și mai multe culori la seturi  de terminatii. Lungimile recomandate 1 ml, 2 ml.  Pretul profilelor de aluminiu nu cuprinde pretul accesorilor.

- 9 %

LED profile BEGTON12 J/S 2 ml white

Pentru profilele albe și negre, timpul de procesare a comenzii este de 20-30 zile lucratoare. Comanda minima este de 100 buc. Livrarea se face la comanda spe...
54,00 RON 59,40 RON