Doar usa te desparte de tot ce ai nevoie. Livrari pe baza de PIN la usa ta, fara interactiune si fara contact cu noul nostru serviciu.

SEAP

ACHIZIȚII SEAP - SICAP

Conform legilor în vigoare, orice autoritate publică care intenționează să demareze o achiziție publică a anumitor bunuri sau servicii prin mijloace electronice, este obligată să o facă prin intermediul platformei SEAP (SICAP e-licitatie). SEAP este o platformă electronică operată de către Agenția pentru Agenda Digitală a României (AADR), aceasta platformă asigură transparența procesului și procedurilor de achiziții publice. Site-ul oficial al Sistemului Electronic de Achiziții Publice SEAP este http://sicap-prod.e-licitatie.ro

Fiecare produs comercializat de către ledtop.ro este disponibil pentru achiziție publică și prin platforma SEAP:

  • Profile LED cu accesorii
  • Benzi cu LED
  • Surse de alimentare
  • Tuburi cu LED, panouri cu LED, aplice cu LED, proiectoare cu LED,
  • Becuri cu LED, spoturi cu LED, reflectoare cu LED
  • Controlere, telecomenzi, variatoare, alte accesorii pentru LED

Instituțiile care vor demara procesul de achiziție publică de la ledtop.ro prin platforma SEAP vor beneficia de termen de plată și livrare preferențială. Rezervam dreptul ca pretul produselor poate sa  fie diferit fata de preturile de pe acest site.

Pentru a demara procesul de achiziție, vă rugăm să urmăriți pașii următori:

  • În primul rând, plasați o comandă normală pe site-ul nostru, parcurgând toate etapele de achiziție, iar în comentariu să precizați că doriți procurarea produselor prin platforma SEAP. Acest pas este necesar ca să aveți produsele rezervate, respectiv pentru ca noi să știm modelul, configurația și cantitățile exacte pe care doriți să le achiziționați. Pentru mai multe informații despre cum se plasează o comandă, vă rugăm sunati pe telefon dedicat 0728297654.
  • După primirea comenzii pe site, vă vom contacta telefonic pentru confirmarea in detaliu a configurației și cantității produselor comandate. După verificarea și confirmarea telefonică, vom pune la dispoziție produsele și pe platforma SEAP, dacă nu au fost încărcate până în momentul de față. Momentan nu există o modalitate automatizată prin care miile de produse comercializate de noi - printre care foarte multe sunt configurabile - să fie încărcate pe platforma SEAP.
  • Îndată ce produsele devin disponibile pe SEAP, veți fi anunțați și veți putea începe procedura de achiziție publică electronică.
  • După inițierea achiziției si deliberarea ofertei, vă vom emite o factură fiscală cu cont de trezorerie care va însoți marfa, iar aceasta din urmă va fi livrată la adresa specificată pe comandă.