Doar usa te desparte de tot ce ai nevoie. Livrari pe baza de PIN la usa ta, fara interactiune si fara contact cu noul nostru serviciu.

Despre Comanda si Transport


Comanda  lansată de dumneavoastră şi acceptată de LEDTOP ROMANIA, in cazul de lipsa de alt contract, va constitui Contractul de vânzare şi livrare între dumneavoastră şi LEDTOP ROMANIA.


Pentru  efectua o  o comandă validă către LEDTOP ROMANIA ca PERSOANA JURIDICA, inregistrarea sau mesajul dvs. trebuie să conţină următoarele detalii:

- Denumire firmă (factură persoană juridică), toate datele firmei cerute la inregistrare;
- Numele şi prenumele;
- Adresa de livrare, dacă este diferită de adresa de facturare;
- Adresa completă;
- Codul poştal;
- Localitatea;
- Judeţul;


Pentru  efectua o  o comandă validă către LEDTOP ROMANIA ca PERSOANA FIZICA, trebuie sa fiti peste 18 ani,  inregistrarea sau mesajul dvs. trebuie să conţină următoarele detalii:

-Numele şi prenumele persoanei fizice;
-Serie şi număr document identitate;
-CNP;
-Adresa de facturare;
-Adresa completă domiciliu;
-Codul poştal;
-Localitatea;
-Judeţul;
-Telefonul;
-E-mail;


Confirmarea acceptarii comenzilor si a eventualelor costuri de livrare, se face de catre client si reprezentatul de vanzari LEDTOP ROMANIA, prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoarea comenzii. Confirmarea de Comanda,  va implica o acceptare deplina  a termenilor si conditiilor  Comenzii.

Ledtop.ro este un site destinat  vanzarilor EN-GROS specialistilor, dealerilor (societati, profesionisti), dar nu in ultimul rand si utilizatorilor final, cumparatorilor persoane fizice. 

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului.
Doarece majoritatea produselor provin direct de la producatori sau din depozitul lor din strainatate,Vanzatorul livreaza Bunurile in sistem de curierat international sau national (in toate cazurile numai cu acordul si confirmarea  cumparatorilor).

La comanda peste 500 RON, livrarea este GRATUITA

La comenzi mai mici de 500 RON se plateste cost de transport curierat la destinatie . Transportul se  realizeaza prin curier rapid. Pentru detalii va rog sa ne contactati. tel 0728297654. 

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor  numai pe teritoriul Romaniei.

Comenzile mai vechi de 2 zile, dar nefinalizate de catre Beneficiar din vreun motiv, pot fi sterse.

Preturile produselor dintr-o  comanda in asteptare  sunt valabile 2 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii.

Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.