Doar usa te desparte de tot ce ai nevoie. Livrari pe baza de PIN la usa ta, fara interactiune si fara contact cu noul nostru serviciu.

Termenii si conditii


Termeni si Conditii

Definitii

Termenii şi Condiţiile de livrare şi vânzare sunt conform celor de pe site;

Beneficiari/Clienti sunt cumparatori persoane juridice, sau persoane fizice inregistrati.

Vanzator este Ledtop.ro, este operat si administrat de Wisdom MBC SRL

Comanda - comanda electronica creat de Beneficiar si finalizat prin cosul de cumparaturi sau prin e-mail in anumite situatii, prin care Beneficiarul exprima ferm ca doreste sa cumpere acele produsele si sa faca plata acestora.

Contract - o Comanda electronica confirmata de ambele parti, sau un contract efectiv scris si semnat de parti. 

Termenii

În momentul vizitarii sitelui sau lansării comenzii, sunteţi de acord cu următoarele:

Fotografiile produselor sunt cu caracter informativ, si pot contine accesorii suplimentare care nu sunt incluse in pret.

Faptul că produsele sunt disponibile doar în limita stocului existent;

Ledtop.ro este un site destinat  vanzarilor EN-GROS specialistilor, dealerilor (societati, profesionisti) dar nu in ultimul rand si utilizatorilor final , cumparatorilor ca PERSOANA FIZICE. Se onoreaza si comenzile cu valori  mai mici decat comanda minima de livrare gratuita, cu urmatoarele precizari: produsele trebuie sa fie pe stoc in Romania iar taxa de livrare este o taxa ce are la baza taxa calculata de curierat rapid intern si va fi inclusa in valoarea finala a comenzi. 

Înregistrarea datelor dumneavoastră personale trebuie facut în scopul procesării comenzii şi a livrării produselor, datele dvs. pot fi comunicate si tertelor in vederea livrarii produselor direct la sediul/domiciliul dvs.;

O comanda completata si trimisa nu este obligatie pana in momentul confirmarii comenzii prin email si/sau telefonic

Acest acord este în conformitate cu legislaţia in vigoare din România.

Pretul

Preţurile afişate sunt in LEI  contin TVA, sunt valabile in momentul lansării comenzii de către dumneavoastră.

Comanda

Ca sa puteti cumpara produse de pe SITE trebuie sa va inregistrati si sa creati un cont cu date reale de persoana juridical si /sau persoana fizica. Daca datele nu sunt reale sau  corecte contul si inregistrarea vor fi sterse.

Confirmarea acceptarii comenzilor si a eventualelor costuri de livrare, se face de catre client si reprezentatul de vanzari LEDTOP ROMANIA, prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoarea comenzii. Confirmarea de Comanda,  va implica o acceptare deplina  a termenilor si conditiilor  Comenzii.

Ledtop.ro este un site destinat  vanzarilor EN-GROS specialistilor, dealerilor (societati, profesionisti), dar nu in ultimul rand si utilizatorilor final, cumparatorilor persoane fizice. 

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului.
Vanzatorul livreaza Bunurile in sistem de curierat  national (in toate cazurile numai cu acordul si confirmarea  cumparatorilor).

La comenzi de produse aflate pe stoc cu valoare peste 800 RON, livrarea este GRATUITA

La comenzi mai mici de 800 RON se plateste cost de transport curierat  inclus in comanda . Transportul se  realizeza prin curier rapid. Taxa de transport este 35 lei in cazul in care localitatea de destinatie are locatie de curierat DPD CURIER, SAMEDAY,  FAN COURIER sau URGENT CARGUS. Pentru  alte detalii va rog sa ne contactati. tel 0728297654. 

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor  numai pe teritoriul Romaniei.

Comenzile mai vechi de 2 zile, dar nefinalizate de catre Beneficiar din vreun motiv, pot fi sterse.

Preturile produselor dintr-o  comanda in asteptare  sunt valabile 2 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii.

Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

Pentru a va rasplati de efortul depus pentru inregistrare in cazul comenzilor repetate veti beneficia de discounturi , bonusuri si daca ati optat pentru Newsletter veti primi informatii despre promotiile noastre si ale furnizorilor, producatorilor (Philips, Osram, Led Lenser, Samsung, Optonica, etc).

Proprietatea asupra marfii trece la Beneficiar  doar în momentul achitarii integrale a pretului

Comanda  Speciala este tot ce nu este pe stoc la Ledtop Romania sau este cu stoc partial, profile led la dimensiuni speciale sau colorate.  Clientul comanda si asteapta livrarea produselor la termenul stabilit de comun acord. Taxa de livrare este deasemenea stabilita de comun acord.  In aceasta situatie clientul va semna contract  specific conditiilor comenzii speciale . Se va plati un avans intre  50 %-100 % din valoarea Facturii Proforme emise de furnizor , urmand ca de suma respectiva sa fie emisa si o Factura de avans. Prin  trimiterea comenzii si plata avansului  Clientul se declara de acord cu Termenii si Conditiile Extinse. In cazul in care Clientul renunta la Comanda Speciala (confirmata prin plata avansului), din anumite motive, acesta va pierde avansul platit, cu titlul de daune interese. Daca in termen de 10 zile calendaristice, dupa sosirea Comenzii Speciale, clientul nu va plati eventuala diferenta de pret  si nu va ridica expedierea si nu va receptiona comanda respectiva sau nu va accepta explicit expedierea comenzii prin curierat, de asemenea isi va pierde avansul platit, cu titlu de daune interese.

Garantie

LEDTOP ROMANIA, intotdeauna  garanteaza de  produsele achizitionate conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Prin garantia comerciala  din partea vanzatorului sau producatorului avem la  dispozitie servicii de reparatie gratuita.

Orice interventie neautorizata, duce implicit la pierderea garantiei produsului

Garanţia de conformitate este garantia oferita de vanzator, conform legislatiei in vigoare prin care vanzatorul iti garanteaza ca produsul vandut este conform cu specificatiile tehnice.

In conformitate cu OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: documente insotitoare vanzarii, certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), si daca este cazul manual de instructiuni/utilizare/instalare/intretinere. Verificarea primirii acestor documente insotitoare cade in sarcina  Clientului, trebuie facut la receptia produselor, orice lipsa sau neconformitate trebuie semnalat in termen de 48 de ore  in/si numai in  forma scrisa pe adresa de email mbcwisdom@yahoo.com. 

Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta , in termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Dupa returnarea produselor clientii primesc bani inapoi fara sa li se ceara explicatii sau fara sa trebuieasca sa aleaga un produs. Exceptie facand la acesta comenzile speciale specificate mai inainte.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. 

Prelucrarea datelor personale

Vă informăm că, începând cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).
Având în vedere dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor, trebuie să vă exprimați consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în vederea accesării/furnizării produselor/serviciilor oferite de WISDOM MBC SRL  prin intermediul websiteului on-line. Avand preocuparea continua de a ne adapta si imbunatati activitatea, va informam ca ne-am actualizat Politica privind protectia datelor cu caracter personal (Politica) in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (,,GDPR’’) aplicabil incepand cu 25.05.2018. Wisdom MBC SRL   are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. 

WISDOM MBC   cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ului WISDOM MBC  , clienti, potentiali clienti, consumatori, potentiali consumatori) in cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.

Vei regasi in Politica informatii importante referitoare la prelucrarea datelor personale ce includ:​Scopurile si modurile in care folosim datele;Categoriile de destinatari catre care se pot transmite datele personale colectate;Drepturile tale si cum le poti exercita;Moduri suplimentare de a ne contacta in legatura cu datele tale personale.

Va rugam sa parcurgeti aceasta Politica si sa ne adresati orice solicitare de detalii la datele de contact mentionate mai jos.Totodata, aceasta Politica promovata de WISDOM MBC   are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate in scopul accesarii website-ului, dispozitive de tip smartphone, tableta, televizor. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora (expuse in acest document din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal dar si in termenii si conditiile generale, din punct de vedere al informatiilor confidentiale, drepturi de autor, etc.), va rugam sa nu utilizati site-ul www.ledtop.ro

Datele dumneavoastră si anume numele, prenumele, adrasa de livrare si nr de telefon, vor fi transferate la eventualitate, la furnizorii si producatorii cu care colaboram, în vederea. livrarii produselor.

Prin bifarea faptului ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile / Politica de prelucrare a datelor cu caracter pesonal sau dupa caz, prin continuarea utilizarii site-ului si serviciilor noastre ulterior parcurgerii aceste Politici, sunteţi de acord cu aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Prin inregistrarea datelor dumneavoastră personale , dati  consimtamintul cu privire la posibilitaea da fi contactat telefonic sau sa primiti mailuri in legatura cu comanda dvs. si in legatura cu informarile profesionale, comerciale in viitor. In caz ca nu doriti acesta puteti sa exprimati expres acesta. Newslettere primiti doar  daca bifati aceasta optiune pe SITEul nostru si va inscrieti pentru acesta.

Forta Majora

Partea care nu îsi poate îndeplini obligatiile din cauza de forta majora este exonerata de raspundere, în conditiile legii.

Legea aplicabila si rezolvarea litigiilor

Prezentul Contract este guvernat si va fi interpretat în conformitate cu legea româna.

Astfel litigiile şi neînţelegerile de orice fel privind încheierea, derularea, executarea şi modificarea contractului vor fi soluţionate de părţi pe cale amiabilă, iar dacă nu se ajunge la un acord amiabil, agreat de ambele părţi, acestea convin soluţionarea definitivă a divergenţelor pe cale judecătorească care sunt in competenta instantelor judecatoresti din Tg Mures.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Beneficiarul de termenul estimat de finalizare a livrarii

 Obligatiile Beneficiarului 

Beneficiarul indiferent  daca este persoana juridica sau fizica se obliga sa efectueze, cu personal angajat propriu  sau personal si pe cheltuiala proprie, de la caz la caz, etapele procesului de vanzare, ofertare, masuratorile la locurile de montaj indicate in contractele de vanzare incheiate cu Clientii finali, purtand exclusiv raspunderea pentru acuratetea si exactitatea datelor cuprinse in Comanda ferma, in fisele de masuratori si in solutiile tehnice constructive furnizate Vanzatorului.
Beneficiarul  se obliga sa efectueze,  personal sau cu angajat propriu si pe cheltuiala proprie, montajul Produselor livrate ce va fi consemnat intr-un proces-verbal de predare-primire si receptie a lucrarilor, purtand exclusiv raspunderea pentru erorile de montaj.
Beneficiarul persoana juridica se obliga sa asigure fata de Clientii finali activitatea de service si intretinere garantie si post-garantie, pe durata medie de utilizare a Produselor, asa cum este specificat in certificatul de garantie.

Beneficiarul se obliga sa plateasca pretul Produselor din comanda. Beneficiarul accepta ca in cazul in care exista intarzieri la plata, Vanzatorul poate suspenda livrarea Produselor din alte comenzi pana la achitarea integrala a restului de plata, fara ca sa poarte raspunderea pentru nerespectarea termenelor de livrare pentru aceste comenzi.

Beneficiarul  se obliga sa nu actioneze in numele Vanzatorului si sa nu creeze obligatii in sarcina acestuia.

Obligatiile Vanzatorului

Vanzatorul se obliga sa livreze Produsele mentionate in Comenzile ferme ale Cumparatorului in termenele prevazute la obligatile cumaratorului.
Vanzatorul se obliga sa predea Produsele conform specificatiilor (tip,caracteristici, dimensiuni, culoare, accesorii etc) mentionate in Comanda ferma. Produsele livrate vor fi insotite de certificate de garantie, calitate si declaratii de conformitate.
Vanzatorul are obligatia de a asigura garantia Produselor in conditiile prevazute la art. Garantie.
Transportul Produselor este asigurat de Vanzator, pe cheltuiala proprie, cu conditia ca sa fie comanda de valoarea minima stabilita la termeni.

Limitarea Raspunderii

Ledtop.ro  (Wisdom MBC SRL) rezerva dreptul de completare si  modificare  a  informatilor  de pe SITE.

Preturile produselor de pe  SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului  vom oferi la cerere produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

Imaginile  pe SITE sunt cu titlu de prezentare, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului ,fara notificare prealabila de catre producatori.

Producatorii  si furnizorii  isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz pretul produsului. Produsele care nu sunt pe stoc se adauga in cos in acelasi fel ca orice alt produs din magazinul online. Facand o comanda, va asigurati ca veti primi produsul imediat dupa ce ne itra pe stoc, pentru a platii  este necesar sa asteptati confirmarea telefonica sau pe email din partea unui operator, in momentul in care produsul devine disponibil. Puteti renunta in orice moment la o astfel de comanda. Daca aceasta din urma a fost deja achitata, puteti opta pentru returnarea sumei sau creditarea contului dvs in vederea unei alte comenzi.

Societatea  nu raspunde de   procese, pretentii, care sunt cauzate de orice motiv de un terti fata de beneficiarii lui, nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului .

Aspectele legate de serviciul de livrare a  Produselor nu constituie o obligatie contractuala din partea societatii, nici o  parte nu  poata sa pretinda celeilalte parti daune-interese in cazul in care oricare dintre parti  este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora. societatea nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. Utlizatorii pot verifica sau gasi informatii detaliate pentru produsele vizate pe SITE-ul Producatorilor sau contactand un specialist de la societatea cerand documentatie  scrisa.

 In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, sustinem dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si societatea nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Un urma cazurilor daca datele , caracteristici afisate nu corespund cu cele inscrise pe produs, se poate returna de catre client fara costuri in termen de trei zile de la primire, orice produs in ambalajul original intact, si se va credita contul clientului cu suma platita pentru acest produs. 

Ledtop.ro poate refuza o comanda in urmatoarele situatii fara pretentia ca lista sa fie completa, fara ca Beneficiarul sa poate sa  pretinde daune interese:

-  In legatura cu identiatea sau capacitatea de plata a Beneficiarul sunt  suspiciuni
-  Lipsa totala sau partial a produselor din stoc
-  Livrarile au fost refuzate dintr-un motiv sau altul, nereusind livrarile anterioare  
-  Datele Beneficiarului sunt incomplete