Doar usa te desparte de tot ce ai nevoie. Livrari pe baza de PIN la usa ta, fara interactiune si fara contact cu noul nostru serviciu.

Despre noi


Despre noi

LEDTOP ROMANIA este un site de webshop , magazin online, are ca scop comercializare de produse de calitate, iar clientul multumit este satisfactia noastra primara.

Ledtop.ro este un site destinat vanzarilor EN-GROS specialistilor, dealerilor (societati, profesionisti), dar nu in ultimul rand si utilizatorilor final, cumparatorilor PERSOANA FIZICE.

Majoritatea produselor provin direct de la producatori sau din depozitul lor din strainatate. Vanzatorul livreaza Bunurile in sistem de curierat  national door-to-door (in toate cazurile numai cu acordul si confirmarea cumparatorilor), sau se poate ridica de la punctul de lucru din Targu Mures, Bdul 22 Decembrie 1989, nr 67.

LEDTOP ROMANIA este un magazin virtual de prezentare a produselor de LED din toate domenile de utilizare precum electronica, iluminat de casa, iluminat office, iluminat magazine, iluminat decor, iluminat industrial ,iluminat stradal, si alte aplicatii.

LEDTOP ROMANIA este administrat, de către Wisdom MBC srl. Activitatea am început in 2004 si dorim să fiim in continuare un partener de calitate si încredere clienților.

Localizare sediu:       

     Sediul NU este magazin de prezentare si desfacere.       

     Sediul: Str. Mimozelor nr. 5, Tg. Mures, Jud Mures         

     Adresa punct de lucru: Tg Mures,Bdul 22 Decembrie 1989 ,  nr. 67

Program de lucru:        

     Luni – Vineri intre orele 10 - 17

Date firma: 

         SC Wisdom MBC SRL       

         Cod unic de inreg. : 16512252 

         Atr. Fisc : RO  Nr.ord. reg. Com./an : J-26/978/2004 

         Cont:    RO22 BTRL 0270 1202 F446 97XX (RON)   

         Banca  TRANSILVANIA TG MURES